2021-02-14 07:41:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne hagyja, hogy bárki is elrontsa a kedvét a mai napon

Napi horoszkóp február 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ön nem ismeri a lehetetlent, most is azt nézi, hogy milyen problémát hogyan lehet megoldani. Akkor is, ha az nem az ön személyes ügye. A segítség szép dolog ugyan, de a kéretlen segítséget nem mindig köszönik meg.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Halakban jár. A szokásosnál is érzelmesebb hangulatban lehet, annál is inkább, mivel az álmai is nyugtalanító üzeneteket küldtek, vagy fognak küldeni önnek a mai napon. Nem kell mindent szó szerint vennie, próbálja meg átértelmezni az álomképeket!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön általában nem az a szőrszálhasogató típus, ma azonban valahogy örömét leli még a részletekben is. Nem jó ez, ha a társa ellen használja… De jó, ha bizonyos szerződések apró betűs részletein kell eligazodnia.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyében jár. Azzal az érzéssel ébredhet, hogy bárkivel is tervezett mára találkozót, azt le kell mondania. Hallgasson a belső hangra: valószínűleg oka van, ha az megszólalt. Különösen így van ez akkor, ha amúgy jó működő párkapcsolatban él.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön kiváló szerető, és a mai napon bizonyságot adhat a képességeiről. Ha a kedvesével netán haragban voltak, akkor könnyebben megtalálhatja a puhítás eszközeit. Érdemes előzékenynek lennie a békülésben: csodálatos éjszakára számíthat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön nem szereti, ha kizökkentik a megszokott kerékvágásból. Ma mégis szüksége lehet a rugalmasságára, és arra, hogy jó képet vágjon ahhoz is, ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgai. A spontaneitás ma inkább a javára válhat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Felejtse el a gondokat: legyen ez a nap a közös baráti szórakozásé, kirándulásé, nagy beszélgetéseké! A munkáról nem illik beszélgetni ilyenkor. Egyébként is vannak olyan problémák, amikre csak az idő a megoldás.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lakásfelújításon töri a fejét, vagy talán már benne is van nyakig. Bárhogy is áll a helyzet, szükséges lehet a költségek átgondolása és egyes munkák átütemezése. Okozhat ez némi késlekedést, de a végeredményt semmiképp nem befolyásolja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne hagyja, hogy bárki is elrontsa a kedvét a mai napon! Ön pozitív, és lelkesítő típus, magára vessen, aki ezt a vehemenciát rámenősségnek, avagy tolakodásnak véli. A többiek annál inkább értékelik a stílusát, s merítkeznek önből.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem kellene minden megrögzött régi szokásához ragaszkodnia. A hagyomány persze meg is tart, de sokszor bizony gátakat is jelent. Ha lemond valamiről, azzal teret ad valami újnak. Nem biztos, de talán jobbnak is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha jobban megszervezi az életét, akkor esélyt ad magának arra, hogy több pihenésben lehessen része. De ha nem annyira maximalista, és nem zavarja, hogy otthon minden a feje tetején áll, akkor még inkább élvezheti a szabadnapját.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Halak jegyében jár. Ma a szokásosnál is érzékenyebb és ingerlékenyebb lehet. Nem kellene azonban minden szón megsértődnie. Inkább legyen nagyvonalú!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: